ΕΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Μετά την κλήρωση που έγινε το Σάββατο 15/2/2020, οι δυο όμιλοι που καθορίστηκαν για την 17η Μεσογειάδα Εφήβων που φιλοξενείται στην Αθήνα, είναι οι εξής:

Α' όμιλος: Ρουμανία, Κουβέιτ, Μπαχρέιν, Σερβία, Ελλάδα, Αίγυπτος, Σαουδική Αραβία

Β' όμιλος: Ισπανία, Τυνησία, Τουρκία, Κροατία, Μαυροβούνιο, Μαρόκο, Βόρεια Μακεδονία

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων που διεξάγονται στην κλειστή αίθουσα ''Γ. Κασιμάτης'' του ΟΑΚΑ και στο Δημοτικό Κλειστό γυμναστήριο Κορυδαλλού, είναι το ακόλουθο:

Περισσότερα: Το προγραμμα των αγωνων της 17ης Μεσογιειαδας Εφηβων

Στο διάστημα 17-22 Φεβρουαρίου 2020 θα πραγματοποιηθεί στην Αττική, η 17η Μεσογειάδα Εφήβων (K19), που θα διοργανώσει η Ο.Χ.Ε. με την συμμετοχή 14 Εθνικών Ομάδων.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στην αίθουσα Χάντμπολ του ΟΑΚΑ «Γ. Κασιμάτης» και στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Κορυδαλλού.

Περισσότερα: «Ζησε απο κοντα την μεγαλη γιορτη!»

Κίνητρα σε Εταιρείες αλλά και Φυσικά Πρόσωπα να ενισχύσουν οικονομικά και να υποστηρίξουν τα Ερασιτεχνικά σωματεία σε μία πολύ κρίσιμη περίοδο για τον Ελληνικό Αθλητισμό, δίνεται με την απόφαση του Υφυπουργού Οικονομικών Απόστολου Βεσυρόπουλου.

Επιστρέφουν τα οικονομικά κίνητρα, που είχαν καταργηθεί πριν από μια δεκαετία, με τη μορφή φορολογικών ελαφρύνσεων για όσους κάνουν δωρεές προς τα ερασιτεχνικά σωματεία.

Περισσότερα: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΣΧΑ ΠΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΑ

Με τον Αντιπρόεδρο της Ένωσης Σωματείων Χάντμπολ του Βουκουρεστίου (BucharestHandball Association) κ. Μιχάϊ Πίρβου, συναντήθηκε στην Αθήνα, αντιπροσωπεία της Ε.Σ.Χ.Α. (Ένωση Σωματείων Χάντμπολ Αττικής) και συζήτησαν τις λεπτομέρειες του μνημονίου συνεργασίας που έχουν υπογράψει οι δυο Ενώσεις, από το περασμένο Ιούλιο.

Περισσότερα: Συναντηση με τον Αντιπροεδρο της Ενωσης του Βουκουρεστιου

Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών της Περιφέρειας Αττικής κ. Νίκο Πέππα, είχε αντιπροσωπεία της Ένωσης Σωματείων Χειροσφαίρισης Αττικής (ΕΣΧΑ), που αποτελούσαν ο Γενικός Γραμματέας Ευάγγελος Παπαϊωάννου και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Μάριος Λουκάτος.

Περισσότερα: Συναντηση ΕΣΧΑ με τον Αντιπεριφερειαρχη Οικονομικων της Περιφερειας Αττικης