ΕΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Η Ένωση Σωματείων Χειροσφαίρισης Αττικής (Ε.Σ.Χ.Α.) με επιστολή της συνεχάρη την Α.Ε.Κ. για την ιστορική επιτυχία της ανδρικής της ομάδας να προκριθεί στα ημιτελικά της Ευρωπαϊκής διοργάνωσης «Τσάλεντζ Καπ».

 

Στην επιστολή που απεστάλη στον Πρόεδρο της Ερασιτεχνικής Α.Ε.Κ., κ. Αλέξανδρο Αλεξίου, και στον Γ’ Αντιπρόεδρο, κ. Σταμάτη Παπασταμάτη, τονίζεται ότι αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την Ε.Σ.Χ.Α., το γεγονός ότι η Α.Ε.Κ., που ανήκει στις ομάδες του δυναμικού της, έφτασε για πρώτη φορά στην ιστορία της στα ημιτελικά Ευρωπαϊκού Κυπέλλου στο άθλημα μας.

«Πολλά συγχαρητήρια στον προπονητή της ομάδας Νίκο Γραμματικό, στους αθλητές αλλά και σε όλους όσοι συνέβαλαν για την σπουδαία αυτή διάκριση που αποτυπώθηκε με τις δυο νίκες επί της Μπέρχεμ από το Λουξεμβούργο στις αναμετρήσεις για την προημιτελική φάση» αναφέρεται στη σχετική επιστολή.

Η Ε.Σ.Χ.Α., όπως και όλος ο φίλαθλος κόσμος του Χάντμπολ, εύχεται ολόψυχα καλή συνέχεια στην Α.Ε.Κ., στην προσπάθεια της στα ημιτελικά του θεσμού απέναντι στην Πορτογαλική Μαδέϊρα, με στόχο την πρόκριση στον τελικό του «Τσάλεντζ Καπ».