ΕΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ο Πρόεδρος Δημήτρης Σταυρακάκης και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Σωματείων Χειροσφαίρισης Αττικής (ΕΣΧΑ) συγχαίρουν την ομάδα του Ολυμπιακού ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή, για την παρουσία της στον τελικό του European Cup, όπου κατέκτησε την 2η θέση στην διοργάνωση, χάνοντας στα πέναλτι από την Ισλανδική Βάλουρ.

Περισσότερα: ΕΣΧΑ: Πολλα μπραβο για την προσπαθεια!

Παράταση έχει δοθεί έως την Παρασκευή 31 Μαϊου 2024 για την κατάθεση δικαιολογητικών συμμετοχής στη Σχολή Προπονητών Χειροσφαίρισης Γ’ Κατηγορίας 2024 Σάλας και Beach Handball, λόγω του μεγάλου αριθμού αιτήσεων που υπάρχει.

Περισσότερα: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΧΟΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ

Η Ένωση Σωματείων Χειροσφαίρισης Αττικής (ΕΣΧΑ) συγχαίρει την Εθνική μας ομάδα των ανδρών για την σπουδαία νίκη της με 31-27 απέναντι στην Ολλανδία, στον πρώτο αγώνα για τα πλέι οφ του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2025, που έγινε την Τετάρτη 8/5/2024 στο ΔΑΚ Λευκόβρυσης της Κοζάνης.

Περισσότερα: Μια ανασα απο την προκριση

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον νέο Δήμαρχο Βριλησσίων Γιάννη Πισιμίση, πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της ΕΣΧΑ και μέλος του ΔΣ της ΟΧΕ Δημήτρης Σταυρακάκης, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του ΕΣΝ Βριλησσίων Βαγγέλη Πάλλη.

Περισσότερα: Δρομολογειται η κατασκευη  «Μπαλονι» στα Βριλησσια

Την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024 θα πραγματοποιηθεί η Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Σωματείων Χειροσφαίρισης Αττικής (ΕΣΧΑ), στις 18.00, με τόπο διεξαγωγής τα γραφεία της ΟΧΕ (Γ’ Σεπτεμβρίου 56-Αθήνα).

Περισσότερα: Στις 18/6/2024 η Γεν. Συνελευση της ΕΣΧΑ