ΕΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Χειροσφαίρισης Αττικής (ΣΥ.Δ.ΧΑ) θα πραγματοποιήσει Σχολή Διαιτησίας στο διάστημα 24-26 Νοεμβρίου 2023. Τα μαθήματα της Σχολής θα γίνουν στα γραφεία του Συνδέσμου, στην οδό Μονής Προδρόμου 6 και Αριστοτέλους στην Πλατεία Βικτωρίας.

Περισσότερα: Σχολη Διαιτησιας διοργανωνει ο ΣΥΔΧΑ

Προπονητικό καμπ κορασίδων (γεν. 2008, 2009) πραγματοποιείται από την Παρασκευή 17/11/2023 έως και την Κυριακή 19/11/2023 στο Αίγιο, με την επίβλεψη της ΕΑΠ/ΟΧΕ.

Περισσότερα: Αναπτυξιακες δρασεις στο Αιγιο για αθλητριες (γεν. 2008, 2009, 2010)

Δυο παιχνίδια με υψηλό βαθμό δυσκολίας έδωσε η Εθνική μας ομάδα Γυναικών, για τα προκριματικά του Euro 2024 και παρά τις ήττες που γνώρισε από Κροατία (32-22) και Ρουμανία (32-20), έβγαλε μια θετική εικόνα απέναντι σε ομάδες υπερδυνάμεις στο χώρο του γυναικείου Χάντμπολ.

Περισσότερα: Οταν οι αριθμοι αποτυπωνουν την πραγματικοτητα!

O Πρόεδρος Δημήτρης Σταυρακάκης και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Σωματείων Χειροσφαίρισης Αττικής (ΕΣΧΑ), συγχαίρουν τον Α’ Αντιπρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΕΟΕ) και πρώην Πρόεδρο της ΟΧΕ, Στέλιο Αγγελούδη για την εκλογή του στο αξίωμα του Δημάρχου της Θεσσαλονίκης.

Περισσότερα: Καλη επιτυχια Δημαρχε!

Το σοβαρό πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί από την αναστολή λειτουργίας του ΟΑΚΑ, σε σχέση με την αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» που χρησιμοποιούσαν ως έδρα και ώρες προπονήσεων οι ομάδες του Χάντμπολ (ΑΕΚ, ΑΕ Χαλανδρίου, ΑΣ Άνοιξης-Διονύσου), καθώς και τα Κλιμάκια της Ένωσης (U16 και U14 και U12  αγόρια-κορίτσια), αναφέρει σε επιστολή της η ΕΣΧΑ προς τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση και τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Γιώργο Μαυρωτά.

Περισσότερα: Επιστολη ΕΣΧΑ σε Αναπληρωτη Υπουργο Αθλητισμου και ΓΓΑ