ΕΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

 

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Σωματείων Χειροσφαίρισης Αττικής (ΕΣΧΑ) συγχαίρουν τους αθλητές και τις αθλήτριες των Εθνικών ομάδων Ανδρών-Γυναικών του Beach Handball για την κατάκτηση της 1ης θέσης και του χρυσού μεταλλίου στους Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες που γίνονται στην Πάτρα.

Περισσότερα: Πολλα μπραβο στους κυριαρχους της Μεσογειου!

Η Ένωση Σωματείων Χειροσφαίρισης Αττικής (Ε.Σ.Χ.Α.) ευχαριστεί την Ελληνική Εταιρεία Γρανιτών και ιδιαίτερα τον Γενικό Διευθυντή κ. Σταμάτη Παπασταμάτη, για την χορηγική υποστήριξη, με την οποία καλύφθηκαν οι ανάγκες της Ένωσης, κατά την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 και ειδικότερα σε οτι αφορά την αγορά των Κυπέλλων, Μεταλλίων, που δόθηκαν στις ομάδες που κατέλαβαν τις τρεις πρώτες θέσεις σε όλες τις διοργανώσεις της Ε.Σ.Χ.Α.

Περισσότερα: Ευχαριστηριο της Ε.Σ.Χ.Α. για την Ελληνικη Εταιρεια Γρανιτων 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Σ.Χ.Α. καταγγέλλει την αήθη και πρωτοφανή επίθεση που δέχτηκε ο Πρόεδρος της Ένωσης Δημήτρης Σταυρακάκης, όπως και ο γενικός γραμματέας της Ένωσης Ευάγγελος Παπαϊωάννου, κατά την διάρκεια του μικρού τελικού του Πρωταθλήματος Ε.Σ.Χ.Α. Παίδων μεταξύ των ομάδων ΕΣΝ Βριλησσίων-ΓΝΟ Άρης Νικαίας, από τον προπονητή της Α’ Ομάδας, κ. Θεόδωρο Γκίνη.

Περισσότερα: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΣΧΑ

Στην ιστοσελίδα της Ε.Σ.Χ.Α. (www.esxa.gr) και στην ενότητα Διοργανώσεις/Προκηρύξεις έχουν αναρτηθεί τα έντυπα των δηλώσεων συμμετοχής για τις διοργανώσεις της Ε.Σ.Χ.Α. για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Οι καταλυτικές δηλώσεις συμμετοχής για κάθε κατηγορία είναι οι εξής:

Νέοι Άνδρες (Κ20): 31/7/2019

Έφηβοι (Κ18), Νεανίδες (Κ18), Παίδες (Κ16), Κορασίδες (Κ16): 31/8/2019

Παμπαίδες Α’ (Κ14), Παγκορασίδες Α’ (Κ14): 31/8/2019

Παμπαίδες Β’ (Κ12), Παγκορασίδες Β’ (Κ12), Μίνι Αγόρια (Κ10), Μίνι Κορίτσια (Κ10), Μίνι Ευ Αγωνίζεσθαι (Κ10): 1/10/2019

 

Την Τρίτη 9 Απριλίου 2019 θα πραγματοποιηθεί ο τελικός του Πρωταθλήματος Ε.Σ.Χ.Α. Κορασίδων, ανάμεσα στις ομάδες ΟΦ Νέας Ιωνίας  και ΓΑΣ Καματερού.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Βύρωνα με ώρα έναρξης στις 20.00.